سامانه ارتباط جامعه و صنعت با دانشگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با نام ساجد به منظور ارتباط دانشگاه و صنعت و همسوسازی تحقیقات و پایان نامه های دانشگاهی با نیازهای صنایع طراحی شده که در آن تمامی فرصت های مطالعاتی و پایان نامه های تقاضا محور ثبت و به اطلاع محققان می رسد. همچنین امکانات دیگری از جمله امریه، رصد اشتغال دانش آموختگان و ... نیز در این سایت در نظر گرفته شده است.
برای مشاوره سامانه ساجد وزارت علوم
برای مشاوره سامانه ساجد وزارت علوم
به منظور استفاده هرچه بهتر و بیشتر از آموخته های تئوری و عملی دانشجویان رشته های مختلف در شرکت ها، سازمان ها، صنایع و به طور کلی در جامعه، سامانه ارتباط جامعه و صنعت با دانشگاه راه اندازی شده است. در سایت ساجد وزارت علوم، نیازهای مطالعاتی و پژوهشی کشور جمع آوری شده و در اختیار دانشجویان و محققان قرار داده شده تا بتوانند تحقیقات و پایان نامه های خود را در زمینه این موضوعات، هدفمند سازند.
برای ورود به سامانه ساجد وزارت علوم کلیک کنید.
برای ورود به سایت sajed.msrt.ir کلیک کنید.
برای استفاده از خدمات و امکانات سامانه ساجد وزارت علوم کاربران باید از نحوه ورود و بخش های موجود در این سایت مطلع باشند. به همین جهت در مقاله پیش رو ابتدا به معرفی سامانه ساجد وزارت علوم و نحوه ورود به آن پرداخته شده و سپس نحوه ثبت پایان نامه های تقاضا محور توضیح داده شده است. در ادامه نیز توضیحات کامل درباره فرصت های مطالعاتی و سایر امکانات سامانه ساجد وزارت علوم ارائه شده است.
در سال های اخیر شرکت ها، سازمان های خصوصی و دولتی و به طور کلی تمامی نهادها و دستگاه های اجرایی، به دنبال راهی برای ارتباط موثر با دانشگاه هستند. ارتباط موثر با دانشگاه به معنی استفاده از آموخته ها و پژوهش های دانشجویان و همسوسازی اهداف و نیازهای مطالعاتی صنایع با تحقیقات دانشجویان دانشگاه های مختلف می باشد. به همین منظور وزارت علوم سامانه ای را تحت عنوان ساجد جهت جمع آوری نیازهای مطالعاتی و مرتبط ساختن دانشگاه با جامعه و صنعت راه اندازی کرده است. در ادامه به معرفی سامانه ساجد وزارت علوم sajed.msrt.ir پرداخته شده است.
سامانه ارتباط جامعه و صنعت با دانشگاه به نشانی sajed.msrt.ir پلی میان واحدهای صنعتی، سازمان ها و دستگاه های اجرایی با دانشگاه ها بوده و فعالین در صنایع مختلف می توانند نیازهای پژوهشی صنعتی و کاربردی خود را در این سایت ثبت نمایند. بدین ترتیب لیستی از نیازها و فرصت های مطالعاتی و پژوهشی در سامانه ساجد وزارت علوم وجود داشته که دانشجویان می توانند با مشاهده این لیست، موضوع مورد نظر خود برای تحقیق و پژوهش را انتخاب نمایند.
با انتخاب هر یک از موضوعات و نیازهای پژوهشی، دانشجویان و دانشگاه ها می توانند به سازمان و شرکت مورد نظر اعلام همکاری نمایند. در صورت برقراری تمامی شرایط و تایید امکانات و توانمندی های دانشگاه و دانشجو، تعامل و همکاری بین جامعه و صنعت و دانشگاه آغاز می شود. بنابراین می توان گفت هدف راه اندازی سامانه ساجد وزارت علوم، اطلاع رسانی در حوزه لیست نیازها و فرصت های مطالعاتی موجود در صنایع به دانشجویان و دانشگاه ها می باشد.
در صورتی که هر یک از موضوعات و شرایط اعلام شده در لیست نیازهای پژوهشی و پایان نامه های تقاضامحور ثبت شده توسط شرکت های بزرگ و کوچک در سامانه ساجد مورد توافق جامعه دانشگاهی و آن سازمان قرار گیرد، تعامل و همکاری بین دانشگاه و صنعت شکل می گیرد. برای اطلاع از این لیست و انتخاب موضوعات، کاربران ابتدا باید با نحوه ورود به سایت ساجد آشنایی داشته که در بخش بعدی مقاله توضیح داده شده است.
سامانه ارتباط جامعه و دانشگاه با صنعت توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری راه اندازی شده تا سازمان ها و شرکت های کوچک و بزرگ بتوانند نیازهای پژوهشی و فرصت های مطالعاتی خود را ثبت کرده و دانشجویان، محققان و مراکز مطالعاتی نیز بتوانند لیست این نیازها را مشاهده و بر حسب امکانات و توانمندی های موجود، آمادگی خود را جهت تعامل و همکاری در آن حوزه اعلام کنند.
جهت ورود به سایت ساجد وزارت علوم کلیک نمایید.
ارتباط و تعامل میان صنایع مختلف و جوامع دانشگاهی از طریق سامانه ساجد برقرار شده و پس از آن، همکاری صنعت و دانشگاه آغاز می شود. دانشجویان می توانند پایان نامه های تقاضامحور و موضوعات موجود در لیست نیازهای صنایع را انتخاب نموده و همکاری خود را آغاز کنند. برای استفاده از خدمات سایت ساجد وزارت علوم، کاربران باید وارد پنل کاربری خود شده که نحوه ورود به سایت ساجد وزارت علوم در ادامه ارائه شده است.
ابتدا سایت ساجد به نشانی sajed.msrt.ir را در مرورگر خود جستجو نمایند. اولین نتیجه مربوط به سامانه ساجد بوده که باید بر روی آن کلیک کنند.
سپس در صفحه اصلی سامانه ساجد بر روی گزینه ورود از بالا و سمت چپ صفحه کلیک نمایند.
در ادامه جهت ورود به پنل کاربری باید نام کاربری، رمز عبور و کد امنیتی نمایش داده را درج نمایند. نام کاربری همان ایمیل یا شماره موبایل کاربران می باشد.
در روشی دیگر کاربران می توانند بر روی گزینه ورود یکپارچه کلیک کرده تا به پنجره ملی دولت هوشمند منتقل شده و از طریق ورود به این درگاه، وارد پنل کاربری خود در سامانه ساجد شوند.
پس از ورود به پنل کاربری، افراد می توانند از امکانات و خدمات موجود استفاده کنند. یکی از امکانات موجود در سایت ساجد وزارت علوم، ثبت پایان نامه های تقاضا محور توسط فعالین صنایع مختلف بوده که نحوه ثبت در بخش بعدی مقاله به همراه راهنمای تصویری توضیح داده شده است.
شرکت ها و سازمان ها با اولویت بندی و اعلام نیازهای مطالعاتی و پژوهشی خود در سامانه ساجد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می توانند این فرصت را در اختیار دانشجویان و جامعه دانشگاهی قرار داده تا بسته به امکانات و توانایی های خود، هر یک از عناوین را انتخاب و در آن زمینه پژوهشی با شرکت همکاری نمایند. جهت اطلاع از نحوه ثبت پایان نامه های تقاضامحور سامانه ساجد وزارت علوم و نیازهای پژوهشی در سامانه ساجد، صاحبان صنایع باید مراحل زیر را طی کنند.
ابتدا سامانه ساجد را به نشانی sajed.msrt.ir در مرورگر خود جستجو کرده و وارد صفحه نخست این سایت شوند.
در صفحه اصلی سامانه ساجد از سربرگ های بالای صفحه بر روی گزینه نیازهای پژوهشی و پایان نامه های تقاضا محور و سپس گزینه ثبت نیاز پژوهشی و پایان نامه تقاضا محور کلیک کنند.
سپس در فرم مربوطه تمامی اطلاعات مربوط به شرکت و راه های ارتباطی و همچنین اطلاعات مرتبط با نیاز پژوهشی را با دقت درج و ثبت نمایند.
بدین ترتیب عنوان و مشخصات مربوط به پایان نامه تقاضا محور و نیاز پژوشی به همراه اطلاعات آن ارگان در سامانه ساجد ثبت شده و در دسترس دانشجویان و محققان دانشگاهی قرار می گیرد. متقاضیان برای اطلاع از این نیازهای پژوهشی و کسب اطلاعات لازم درباره آن ها باید لیست نیازهای پژوهشی و پایان نامه های تقاضا محور را در سامانه ساجد مشاهده نمایند.
جهت مشاهده این لیست باید در صفحه اصلی سایت ساجد بر روی سربرگ نیازهای پژوهشی و پایان نامه تقاضا محور و سپس گزینه لیست نیازهای پژوهشی و پایان نامه های تقاضا محور کلیک کنند.
در ادامه لیست نیازهای پژوهشی و پایان نامه های تقاضا محور نمایش داده شده که تمامی فرصت ها و نیازهای اولویت بندی شده سازمان ها و شرکت های کوچک و بزرگ در این بخش موجود می باشد.
با کلیک بر روی گزینه مشاهده هر یک از موارد، کاربران می توانند تمامی اطلاعات و توضیحات تکمیلی مربوط به هر نیاز پژوهشی را مشاهده نمایند.
پس از مشاهده اطلاعات و توضیحات تکمیلی نیازهای پژوهشی و پایان نامه های تقاضا محور، دانشجویان و محققان جامعه دانشگاهی بر اساس توانمندی ها، امکانات و ظرفیت های خود می توانند هر یک از این نیازها را انتخاب و در صورت توافق با ارگان مربوطه، تعامل و همکاری خود را برای تحقیق و پژوهش در حوزه مورد نظر آغاز کنند.
علاوه بر اعلام عناوین و مشخصات انواع پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری تقاضا محور برای پژوهش دانشجویان، فرصت های مطالعاتی نیز در سامانه ساجد وزارت علوم برای اعضای هیئت علمی دانشگاه ها در نظر گرفته شده است. سازمان ها و شرکت های کوچک و بزرگ و به طور کلی تمامی نهادهای دولتی و خصوصی می توانند نیاز های مطالعاتی خود را در قالب فرصت های مطالعاتی سامانه ساجد وزارت علوم به شیوه ای که در ادامه ارائه شده، ثبت نموده و به اطلاع جامعه دانشگاهی برسانند.
ابتدا سامانه ساجد را به نشانی sajed.msrt.ir در مرورگر خود جستجو کرده و وارد صفحه نخست این سایت شوند.
در صفحه اصلی سامانه ساجد از سربرگ های بالای صفحه بر روی سربرگ فرصت های مطالعاتی و سپس گزینه ثبت فرصت مطالعاتی کلیک نمایند.
در ادامه در فرم نمایش داده شده، صاحبان صنایع باید تمامی اطلاعات مربوط به سازمان و شرکت خود و همچنین عنوان، مشخصات و تمامی توضیحات مربوط به محورها و موضوعات فرصت مطالعاتی مورد نیاز خود را ثبت نمایند.
همجنین محققانی که فرصت مطالعاتی را سپری کردند، می توانند در صفحه اصلی بر روی سربرگ فرصت های مطالعاتی کلیک کرده و گزینه ثبت فرصت مطالعاتی سپری شده را انتخاب نمایند.
سپس با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور خود به پنل کاربری سامانه ساجد وارد شده و اطلاعات مربوط به فرصت مطالعاتی سپری شده را ثبت نمایند.
علاوه بر این کاربران می توانند در صفحه اصلی بر روی سربرگ فرصت های مطالعاتی کلیک کرده و گزینه لیست نیازهای فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت را انتخاب نمایند.
بدین ترتیب لیستی از تمامی فرصت های مطالعاتی ثبت شده در سامانه ساجد وزارت علوم نمایش داده می شود.
در این لیست تمامی اطلاعات مربوط به محور و موضوع مورد نیاز، ارگان و سازمان، واحد پذیرنده، راه های ارتباطی با شرکت یا سازمان و سایر توضیحات تکمیلی درباره فرصت های مطالعاتی درج شده است. محققان می توانند در این صفحه با استفاده ار عنوان یا نام پذیرنده، فرصت های مطالعاتی مورد نظر خود را جستجو نمایند.
همان طور که در بخش های گذشته توضیح داده شد، در جهت سوق دادن مطالعات و تحقیقات دانشجویان و همچنین پایان نامه های دانشجویی به سمت نیازهای شرکت ها و سازمان های فعال در صنایع مختلف، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سامانه ساجد را راه اندازی کرده تا محورها و موضوعات مربوط به نیازمندی های پژوهشی دستگاه ها و سازمان ها در این سایت ثبت شده و به اطلاع جامعه دانشگاهی برسد.
علاوه بر موضوعات پژوهشی و فرصت های مطالعاتی، در راستای بهبود کیفیت تولید و خدمت در صنایع مختلف و همچنین بالارفتن سطح تحصیلات و استخدام های دانشجویان، امکانات و خدمات دیگری نیز در سامانه ساجد در نظر گرفته شده که در ادامه به سایر امکانات سامانه ساجد وزارت علوم پرداخته شده است.
یکی از بخش های مهم موجود در سامانه ساجد وزارت علوم، مربوط به امریه های ارتباط با جامعه و صنعت بوده که در این قسمت متقاضیان می توانند جزئیات مربوط به پژوهش های ارائه شده در قالب ثبت نام امریه وزارت علوم به مشمولان خدمت وظیفه را مشاهده نمایند. موضوعات این امریه ها همسو با نیازمندی های صنایع مختلف می باشد.
یکی از بخش های موجود در سامانه ساجد کتاب ها و گزارش های موجود در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه بوده که بر اساس عنوان و نویسنده قابل جستجو نیز می باشد.
دانشجویان و اعضای هیئت علمی پس از کسب اطلاعات لازم درباره موضوعات فرصت های پژوهشی و مطالعاتی، می توانند نسبت به مذاکره و عقد قرارداد پژوهشی با سازمان مورد نظر اقدام نمایند. در سامانه ساجد قراردادهای پژوهشی موجود و قابل استعلام می باشد. بدین ترتیب متقاضیان می توانند از تعداد و جزئیات این قراردادهای پژوهشی مطلع شوند.
یکی دیگر از امکانات ارائه شده در سامانه ساجد مربوط به فرصت های شغلی بوده که در این سربرگ، کارفرمایان می توانند فرصت های شغلی موجود در سازمان و شرکت خود را ثبت کرده و کارجویان نیز می توانند این فرصت های شغلی ثبت شده را مشاهده و جستجو نمایند.
در این بخش از سامانه ساجد وزارت علوم اطلاعات و شرایط مربوط به جذب دانشجویان و دانش آموختگان نخبه و استعدادهای برتر در حوزه های تخصصی صنایع مختلف به منظور ارتباط هرچه بهتر دانشگاه و صنعت ارائه شده است.
در این قسمت از سامانه ساجد، خدمات کاریابی و مشاوره و هدایت شغلی تخصصی به متقاضیان ارائه می شود. همچنین برنامه ریزی و برگزاری دوره های مهارت آموزی و کارآموزی نیز تحت نظارت وزارت علوم توسط سامانه ساجد ارائه می شود. علاوه بر این، پایش و رصد اشتغال دانش آموختگان نیز در دستور کار مدیران سامانه ساجد قرار گرفته تا وضعیت بیکاری و اشتغال دانشجویان و فارغ التحصیلان به درستی ترسیم شود.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص سامانه ساجد وزارت علوم را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️سامانه ساجد به منظور ارتباط هرچه بیشتر و بهتر صنایع مختلف با جامعه دانشگاهی تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طراحی شده است. در متن مقاله اطلاعات مربوط به نحوه تعامل دانشگاه و صنعت در سامانه ساجد ارائه شده است.
✔️کاربران می توانند با استفاده از نام کاربری و رمز عبور به پنل کاربری خود در سامانه ساجد وزارت علوم وارد شده و نسبت به ثبت و مشاهده نیازهای و فرصت های مطالعاتی و ... اقدام کنند. نحوه ورود به سایت ساجد به همراه راهنمای تصویری در متن مقاله ارائه شده است.
✔️در سامانه ساجد وزارت علوم، کاربران می توانند نسبت به ثبت نیازهای پژوهشی و فرصت های مطالعاتی؛ مشاهده لیست این نیازها و فرصت ها اقدام کرده و از سایر امکانات موجود در این سایت استفاده نمایند که توضیحات کامل تر در متن مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره سامانه ساجد وزارت علوم
برای مشاوره سامانه ساجد وزارت علوم
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 230000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©